Interjú-technika tréning, segítség a munkáltatóknak

Interjú technika tréningünk, munkáltatóknakOlyan munkáltatók figyelmébe ajánljuk, állás-interjúztató tréningünket, akiknek a legkisebb kockázattal és hosszútávon van szüksége szakképzett, motivált, fejlődőképes, magas teljesítményt nyújtó munkatársakra ahhoz, hogy a növekvő piaci versenyhelyzetben nyereségesen helyt álljanak.

Ez akkor a legkifizetődőbb, ha a munkáltató nem akarja a munkaerő kiválasztás során az állásinterjúztatást kiengedni a kezéből, vagy nincs még lehetősége képzett HR szakembert foglalkoztatni. Vagy nem akar fejvadász  cégen keresztül igényelni munkaerőt. Az interjú -technika tréninghez az ajánlott létszáma 2-6 illetve 6-12 fővel indított csoportokban zajlik, tanácsadás-jelleggel. A képzés 8 órát vesz igénybe, lehetőség szerint egy napon megtartva. Természetesen minden helyzethez rugalmasan vagyunk képesek alkalmazkodni: A tréningen résztvevők többségének igényeihez igazodva.

Célja a interjú-technika tréningnek

A leggyakrabban használatos és megfelelő kiválasztási technikával az INTERJÚ-val. A leendő munkatársról minél több és pontosabb információt gyűjtsünk a legmegalapozottabb döntés meghozatala érdekében. Ez szükséges is, hogy a kiválasztott munkaerő beválási valószínűsége növekedjen. Mégpedig azáltal, hogy az interjú megfelelő módszertanát és technikáját alkalmazhassák a képzésen részt vett munkáltatók a tréninget követően.

Az itt megismert Interjú -módszertani alapok és jegyzetek segítségével adott helyzethez tudja a tanfolyamon részt-vett munkáltató igazítani a különböző munkakörökhöz, milyen kérdésekkel tud az eddigieknél megfelelőbb munkaerőt kiválasztani, hogyan szűrjön ki nem megfelelő embereket, már az interjúra való behívás előtt az önéletrajzok alapján.