Hogyan lesz lépéselőny a Lélekszerdából?

Pillanatkép egy lélekszerdából Rády Eszter Pszichológus előadónk átadja gondolataitRégóta foglalkoztat egy kérdés: Milyen lépéselőnyt szerez az, aki kiveszi a részét a heti Lélekszerdából. Milyen gyorsító sávba kerül az, aki folyamatosan részt vesz a lelki műhelyünk foglalkozásain?

Ezek a tudásanyagok megszerezhetőek könyvből is. Bárki által hozzáférhetőek, mégis van az a plusz töltet, amit a Lélekszerda előadások nyújtanak, ami személyesebbé teszi a megszerezhető tudást.

Hogyan lehet kihozni a legjobbat a Lélekszerdából?

Természetesen minden héten nem érhet rá mindenki, bár a különböző témák egymással kapcsolatban vannak, de nem szorosan egymásra épülnek, csak segítik a helyes irány megtartását a személyiségfejlesztésben, emberi kapcsolataink megerősítésében. Mert igazi lépéselőnyt az jelent a lelki fejlődésben, amikor elérhető célokat tudunk magunk számára kitűzni, meg tudjuk tervezni a lépéseket, állomásokat!

Lélekszerda Tudatos jelenlét hogyan befolyásolja

Nézd át milyen témákat érintettünk eddig a Lélekszerda eseményein!  Ezek mind a problémáid megoldását jelenthetik!

Hogyan profitál egy megváltozott munkaképességű álláskereső, fogyatékkal élő személy vagy egy, a gyógyulás útjára lépett szenvedélybeteg a Lélekszerdából?

A Lélekszerda fő irányvonala az öntudatos élethez és a magabiztossághoz való hozzásegítés, az érzelmi stabilitás megteremtése, és a támogató környezet kialakítása. Erről szólnak a lelki műhely gyakorlatai is.

A Lélekszerda egy folyamatos és bárki számára szabadon elérhető személyiség fejlesztő képzés-sorozat.

Minden héten, szerda délelőtt, 9:00-tól megkaphatod a lényeget, csak figyelned kell és megérted a tényeket, hogyan tehető jobbá az életed!

2016.03.04.