Gondoskodó segítség és szeretet a Hortobágyon

Madarak az állatkorház gondoskodása alattBizony gondoskodó szeretet nemcsak gondozottjainknak kell, hanem a sérült állatoknak is. A Szivárványházat is elönti időnként a rossz idő beálltával a negatív hangulat, éppen ennek kiküszöbölésére gondoltuk, hogy kimozdulunk egy kicsit.

 Kirándulni voltunk a Hortobágyi Látványkórházban.

A hűvös idő ellenére nagyon élveztük a látottakat és hallottakat. Tikos Gergő gondozó és egyben idegenvezetőnk vezetett körben bennünket. Elmesélte nekünk, hogyan tudnak a beteg-sérült madarakon segíteni.

 Szeretet kell és minden lehetséges!

Szeretet és gondoskodás mindenkinek járA legnagyobb szenzációt egy “beszélő” holló jelentette számunkra Az egyetértés és az összhang csodalatos példa arra, hogy mire képes akár egy állat is kis segítséggel és szeretettel. Vidámságunk okozója egy holló: aki, amikor meglátta a gondozóját, kezében a finom falatokkal, mély bariton hangon megszólalt: helló Negró!!

A kirándulás és a csípős hideg kivette mindenkiből az energiát, kellemesen elfáradva érkeztünk haza Debrecenbe. Tele élményekkel és lelkesítő beszédtémákkal a következő hetekre. Szeretettel fogadunk minden fogyatékkal élőt, aki szeretné az életét hasonló élményekkel megtölteni.