Felruháztuk júliusban is

Júliusban is megrendezésre került Felruházzuk segítségnyújtási akciónk. A Lépéselőny Egyesület által fenntartott Debreceni Foglalkoztatási Központ területén Július 3.-án 9:00 – 12:00 között került megrendezésre. Amikor Felruházzuk, akkor esélyt teremtünk olyan rászoruló családoknak, egyedül élő embertársainknak, hogy megújíthassák ruhatárukat. 

Nemre és korra való tekintet nélkül mindazok akik segítségre számítanak felruházkodhatnak. Ruhák, cipők, gyermekeknek játékok, gyermekkönyvek és szépirodalmi-, ismeretterjesztő- könyvek kerülnek kiosztásra.

Mit kell ezért tenni?

Mindössze ellátogatni a Csap utca 36.-szám alatt megtalálható Debreceni Foglalkoztatási Központba és mi Felruházzuk, igényei szerint, a bálabontás után önmagának-szeretteinek kiválogatott ruhákat és egyébb kincseket. Mit kérünk ezért?

Nem fogadunk el Pénzt! -csak jó szót- Vigye tovább jó-hírünket, gondoljon ránk szeretettel. S ha valakinek segítség kell, Ajánljon minket, hogy segíthessünk!

Miben tudunk segíteni még azoknak, akik hátránnyal indulnak az élet számos területén?

Felruházzuk Tudással!

Képzéseink lépéselőnyt biztosítanak megváltozott munkaképességűeknek is akár, hogy versenyképessé tegyék magukat munkavállalás területén. Segítünk megtalálni a munka területét amire alkalmas és ahol a munkavégzés örömet okozhat, ezáltal hosszútávon kilábalhat a nehézségekből amibe került, s már önerőből is képessé váljon boldogulását megtalálni.

Aki most érkezik azt ugyan csak némi ruhával tudjuk ellátni, mert ez erről szól, viszont a kapcsolat megmarad!

Munka kereséssel kapcsolatos ügyfélfogadásunk ideje és elérhetősége Ide Kattintva megtalálható

felruházzuk adományosztás a lépéselőnynél debrecenben adományosztás rászorulóknak