Mit nyer az aki elkötelezi magát az élethosszig tartó tanulás mellett?

Egyre többen ébrednek rá, hogy nem csak a jó papoknak tesz jót az élethosszig tartó tanulás. Felgyorsult világunk változásaival máshogy nem lehet lépést tartani, viszont az aki igazi Lépéselőnyt szeretne magának szerezni az mindenképpen célirányosan képzi magát.

A Lépéselőny Egyesület tagjai is az élethosszig tartó tanulás zászlója köré gyűlnek

Szakmailag is követnie kell az évről évre jelentkező változásokat az itt dolgozóknak is. és a munka közben felmerülő személyes kihívásoknak is tudni kell megfelelni.

Az egyesület dolgozói részt vesznek képzéseken mint a Lélekszerda eseménysorozat ahol folyamatosan a társas és személyes kapcsolatok minőségi előrelépésén dolgozunk a műhelymunka részében, és Rády Eszter Pszichológusunk mindíg bőségesen ellát minket könyv-ajánlókkal, hogy a szabadidő eltöltése is hasznosabb lehessen, ne csak letöltsük mintha büntetés lenne. És az egyesület dolgozóinak nagy része az elmúlt öt éven belül részt-vett szervezett oktatásban is, tanfolyamokon vagy felnőttoktatás egyéb módjain. A legpozitívabb példaként ebben is egyesületünk elnöke jár elől! Huri Beáta  jelenleg is posztgraduális képzésben vesz részt és új szakirányú diplomáért küzd, munka és három csodálatos kiskorú gyermek nevelése mellett,  természetesen szorítunk neki, hogy a félévi vizsgái jól sikerüljenek most is!

Ami nem fejlődik az visszafelé fejlődik, gyengül, és végül elhal. Ilyen dolog az akarat erő, az éleslátás, a szeretet képessége és a logikus gondolkozás is.

élethosszig tartó tanulás ami lépéselőnyt ad a foglalkoztatottságbanMegéri az élethosszig tartó tanulás mellett elkötelezni magát mindenkinek

Anyagilag is kifizetődik az élethosszig tartó tanulást választani, hiszen a több tudás biztosabb megélhetést biztosít, a magasabb kvalifikáció szakmailag pedig karrier fejlődést biztosít. Jót tesz az önbecsülésnek is ha a fejlődést érzékelhető a szellemi kihívások teljesítésében.

A Következő héten a Lélekszerda eseménysorozat következő alkalma is hasonló témát feszeget a

Mire jó neked a Pillecukor Teszt?  előadása ami az önuralom és az akaraterő fejleszthetőségét, az adottságaink sorsunkra gyakorolt hatását fogja körüljárni, hiszen egy életen keresztül tartó önképzési képesség legszilárdabb alapjait az Önuralom, az Akaraterő, és a szűnni nem akaró kíváncsiság adhatja csak meg.

Várunk minden új érdeklődőt is a Lélekszerdára

A Debreceni Foglalkoztatási központba a Csap utca 36.-alatti Közösségi termünkben

2016. Február 3.-án,          9:00-től 10:00-ig tartó előadásra

Téma: Mire Jó a Pillecukor Teszt?

Előadó: Rády Eszter Pszichológus