ECDL tanfolyam kedvezményesen az IKER 2 képzésen résztvevőknek

ECDL

IKER 1 és IKER 2 ingyenes számítógépes képzésünk sikerrel fut Hajdú-Bihar megyei telephelyeinken. Azon felül, hogy a résztvevők fejleszthetik digitális kompetenciáikat. Ezáltal lépéselőnyt szerezhetnek az álláskeresés során, a projektnek köszönhetően ECDL modulból vizsgamentességet kaphatnak. 

 

Az ECDL vizsgamentesség és díjkedvezmény az IKER 2 képzést sikeresen elvégzők számára. A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Irodájának kezdeményezése,  hogy az Európai Számítógép-használói Jogosítvány (European Computer Driving Licence) könnyebben  –  amely a képzettek motivációjának erősítésével hozzájárulhat a GINOP-6.1.2-15 „Digitális szakadék csökkentése” kiemelt projekt sikeréhez.

Európai Számítógép-használói Jogosítvány képzéssel biztos tudást és munkaerő-piaci előny szerezhetsz!

Az NJSZT Irodája lehetőséget biztosít arra, hogy a GINOP-6.1.2-15 „Digitális szakadék csökkentése” kiemelt projekt keretében IKER 2 szintű képzést sikeresen elvégzők, két ECDL modulból vizsgamentességet kapjanak. A vizsgamentességet a „Számítógépes alapismeretek” és az „Online alapismeretek”  Számítógép-használói Jogosítvány modulokból lehet igényelni, így már csak további két modulvizsgát kell letenni ahhoz, hogy a jelentkezők a munkaerőpiacon és a nemzetközi vizsgarendszerben is elismert ECDL BASE bizonyítványt szerezzenek.

A GINOP-6.1.2-15 kiemelt projekt képzésein résztvevők számára az vizsgára való regisztrációs díj is kedvezményesen került megállapításra (5500 Ft).

Hogyan jelentkezhetsz az ECDL tanfolyamokra? 

A vizsgamentesség igazolásához a tanfolyamokra jelentkezőknek az IKER 2 képzés sikeres elvégzéséről kiállított tanúsítványt kell bemutatnia. Illetve annak másolatát elküldenie a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Irodájához, vagy a helyileg illetékes vizsgaközponthoz. Az European Computer Driving Licence BASE megszerzéséhez szükséges további 2 modulvizsga a hivatalosan akkreditált European Computer Driving Licence vizsgaközpontokban tehető le.

További részletes információkért kérjük, forduljanak az IKER 2 képzést végző intézményekhez, az Irodához vagy bármelyik ECDL vizsgaközponthoz. A vizsgaközpontok megyénkénti listája a honlapjukon, a „Vizsgaközpontok” menüpontban található.

2017.02.21.