Debreceni vállalkozások figyelmébe

Debreceni vállalkozások lehetősége a fejlődéshezA Debreceni vállalkozások számára kínálunk egy lépéselőnyt a sikeres munkaerő kiválasztáshoz!

A mikro-kis-és középvállalkozások életében eljön az az örvendetes nap amikor bővíteni célszerű a hatékonyabb működés elősegítése érdekében a létszámot, mégis ennek legtöbben szinte csak a negatívumait érzékelik. Főleg azok a tulajdonos-ügyvezetők, akik nem jártasak a munkaerő felvétel megszervezésében, hiszen maga a meghirdetés is hasznos időt vesz el a gyakorlati nyereséget termelő folyamatoktól, másrészt egy rossz munkaerő felvétele nem csak egy rossz választás hanem több százezer forintos veszteséget is jelenthet a cég éves nyereségéből!

Amikor eljön “A Lehetőség” néhány Debreceni vállalkozás számára:

A lehetőség néha probléma is, helytelen kezeléséből kár keletkezik, ez ellen nincs biztosítás, ami kártalaníthatná a vállalkozást! Sokan az előrelépés helyett a stagnálás mellett döntenek félelemből. De mint tudjuk igazából mindig mindenki lépéskényszerben van. Aki nem előre lép, az hátrafelé fog kényszerülni a piaci versenyben!

Inkább a megelőzésére érdemes fókuszálni ennek a problémakörnek, kihasználva azt a lépéselőnyt amit a Debreceni Foglalkoztatási Központ biztosít debreceni vállalkozások számára, munkáltató partnereinek.

A Debreceni Foglalkoztatási Központ foglalkoztatási tanácsadói több éves, a versenyszférában szerzett HR  tapasztalattal segítik a Debreceni vállalkozások személyzeti döntéseit. Egy több éve folyamatosan bővülő munkavállalói adatbázist és munkapszichológus segítségégét is igénybe vesszük. Tesszük ezt azért, hogy a hozzánk forduló Debreceni vállalkozások számára az adott munkakörnyezetbe és feladatra a legoptimálisabb munkavállalót tudjuk biztosítani.

2015.11.24.