Csatlakozzunk Debrecen Meseolvasó önkénteseihez!

KH-gyógyvarázs Debrecen meseolvasóinak is lehetőséget ad a jócselekedetekreDebrecen Meseolvasó önkénteseihez csatlakozik a Lépéselőny Egyesület több dolgozója is! A K&H gyógyvarázs meseolvasó programját idén is folytatja, amelyre bárki jelentkezhet. Segítséget kaphatunk a megfelelő mese kiválasztásához Dr. Boldizsár Ildikó meseterapeuta könyveiből is, hogy igazi gyógyító mesedoktorokká váljunk, de akár Rády Eszter pszichológusunk is szívesen segít, hogy Debrecen Meseolvasó önkénteseiként a legjobbat tudjuk adni a gyerekeknek!

Debrecen Meseolvasó doktorai – “Egyre többen leszünk!”

Legyél te is Debrecen Meseolvasó! A Gyógyvarázs akció három éve indult, a kórházakban fekvő beteg gyerekeknek kedvenc könyveiből olvasnak fel. A gyógyvarázs mesedoktorok akciójához mostantól bárki csatlakozhat a weboldalukon keresztül.
Feltétel, hogy a jelentkező idősebb legyen, mint 14 éves. A honlapon az érdeklődők megnézhetik a mesedoktorokat és a fogadó kórházak országos listáját.
Kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb időpontot. Illetve távolságot leküzdve, videón keresztül is küldhetnek mesét!Jelenleg 12 megye, 24 kórháza vesz részt a programban és várja a mesedoktorokat, a lista várhatóan folyamatosan bővülni fog!

A Gyógyvarázshoz kapcsolódó jótékonysági program tíz éve támogatja a gyerekek betegségből való felépülését, ezáltal segítve az orvosok munkáját. Ezen kívül műszeradományokkal is támogatja a kórházakat. Az intézményekben gyógyuló gyerekeknek pedig rendszeresen szerveznek szórakoztató programokat.

A Lépéselőny Egyesület eddig is kiállt a beteg emberek segítése mellett, most pedig végre tehetünk a Debreceni gyermekek gyógyulásáért is!

2016.04.13.