Egy hely, ahol a munka kikapcsolódás: Családbarát Közösségi Iroda

munka a varázspitypang közösségi irodában gyerekfelügyelettelMegnyitotta kapuit a Varázspitypang Szociális Szövetkezet Családbarát Közösségi irodája, amely segíti a kisgyermekes, vállalkozó szellemű szülők munka újrakezdését.

A közösségi iroda egy olyan hely, ahol az otthoni, magányos, vállalkozói munka helyett közösségben, inspiráló és kellemes környezetben, segítőkész asszisztensek között végezhetik tagjai a hétköznapi feladataikat. Kitűnő hely megbeszélések, prezentációk, előadások megtartására.

Mitől családbarát?

Attól, hogy szeretettel várják a gyermekeket is a gyermekfoglalkoztatóban. Amíg Anya vagy Apa figyelme a munka elvégzésére öszpontosulhat, itt szakértő kezekre bízhatja csemetéjét. Gondoltak a legkisebbekre is, lehetőség van meghitten összebújni az etetés idejére, és a pelenka kicseréléséhez sem kell hazamenni.

Ezenkívül különböző programokkal várják az érdeklődőket: kézműves műhely keretében a gyerekek népi kézműves technikákat eleveníthetnek fel, népi gyermekjátékokat készíthetnek, csatlakozhatnak a Bóbita Színjáték körhöz, angol nyelvtanfolyamon vehetnek részt, már 3 éves kortól, ékszerkészítő-és gyöngyfűző szakkörön belül elsajátíthatják a mozaik technika alapjait. Az édesanyák számára babahordozási tanácsadást is nyújtanak, amely  az érintésen alapszik. A hordozott babák bizonyítottan kevesebbet sírnak, kiegyensúlyozottabbak azon társaiknál, akik kevés testközeli élményben részesülnek. Igy nem kell választani többé Karrier és munka vagy Család és gyermekvállalás között

Megvalósitott helyen várja a munka a vállalkozókedvű kismamákatElérhetőség:

Varázspitypang Közösségi Iroda

4025 Debrecen, Maróthi György utca 25.

Telefon: +36-52/780-092

+36-70/538-2630

Web: http://www.varazspitypang.hu/