Beilleszkedési tréning

Beilleszkedési tréningünket akkor ajánljuk a munkáltatóknak, amikor egyszerre több új munkavállalót léptetnek be, vagy már egy összeszokott csapatba kell új munkavállalókat beilleszteni, vagy strukturális változtatást, belső átszervezéseket hajtanak végre a cégen belül.

A tréning javasolt létszáma 12-15 fő, viszont ez esetenként a cél érdekében rugalmasan kezelendő. Maga a tréning időkerete 18 órás. Szakképzett trénereink vezetik. A tréningbe beletartozik a munkáltató jövőbeni elvárásainak tisztázása is. Mert ezt érdemes tisztázni a közösség tagjai felé. A képzésbe beletartozik az egymással való együttműködési készség nagyfokú fejlesztése is.

Beilleszkedési Tréning Átszervezések utánA munkáltató célja a beilleszkedési tréning eredményeként:

A képzésen résztvevők fejlesszék a munkahelyi környezetbe, elvárás rendszerbe való beillesztésüket.

A munkamenethez szükséges kommunikációs- és együttműködési készségeket Az elvárásokat letisztázva a minél jobb munkahelyi légkör. A jobb légkör vezet a hatékonyság növeléséhez, valamint megelőzésként működik a munkahelyen esetenként elkerülhetetlen konfliktus helyzetek ellen. Ilyen konfliktusok akkor keletkeznek óhatatlanul is: Amikor a céghez egyszerre több ember kerül felvételre. Átszervezések esetén. Amelyek folytán olyan régi megbízható munkamorálú szakemberek kerülnek egymás közelségébe: akik addig más érdekeket képviseltek munkájuk -beosztásuk  során a vállalkozás struktúráján belül, és ez hatékonyság csökkentő feszültségeket eredményezhet, ami addig kezelhető volt vagy kifejezetten szükségesnek látszott a megfelelő hatékonysághoz.