Állások a soron

Állások és tévedésekÁllások betöltésére kerestünk ismét dolgozni vágyó, tartósan munkanélkülivé vált. Nem magasan képzett embereket, a édességcsomagoló üzembe. Próbainterjúra invitálásuk során több mint százan lettek telefonon kiértesítve. A telefonos felkeresésünknek volt több pozitív tapasztalata.

Egyre nagyobb azok száma, akik a velünk való együttműködés után megtanultak önmagukon segítve.  Önállóan és célzottan munkát keresni és találtak is! Ez nekünk mindig öröm, mert ezek szerint az az idő amit velünk töltöttek hasznos volt.

A debreceni csomagoló üzemmel kapcsolatunkat hosszú ideje ápoljuk, rengeteg embernek jelentett már ez a munka kilábalást időlegesen, vagy akár hosszú távra is a nélkülözésből.

A segítő szándékú állások felkínálását nem mindenki fogadja örömmel

Tény, hogy sokan idegenkednek a kézügyességet igénylő és teljesítményt figyelő munkahelytől, de azt tudomásul kellene venni, aki nem teljesít, annak sehol sem becsülik meg hosszútávon a munkáját.

Az általunk kínált állások jobb megoldások, mint az, ha valaki a közmunka program keretében az utcai munkára kerül. A Debreceni Foglalkoztatási Központ által felkínált állások bejelentett munkaviszonyt nyújtanak, beszámítanak a későbbi nyugdíj-számításba is.

Ha valaki az általunk felkínált állások egyikére bekerül, nem hagyjuk magára,  segítünk neki a munka megtartásában és az állás által elért életszínvonalának fenntartásában.

Mindez viszont azoknak akik nem a megérdemelt fizetésre hajtanak. Nem a munka általi önbecsülés megszerzése a céljuk, azok mindig fognak találni fontosabb dolgot is, mint elmenni  állásügyben egy meghallgatásra. Ez minket nem zavar, a munkánk velejárójaként elfogadjuk. Mert akkor megyünk tovább, és olyannak segítünk aki tényleg akarja a változást!