Állásbörze és Karriernap a Debreceni Egyetemen 2015-ben is

állásborze
Állásbörze 2015

 Ismét állásbörze! A Debreceni Egyetem karrier-tanácsadással várja az érdeklődőket! Több mint 500 négyzetméteren csaknem 100 kiállító, 12 tanácsadó cég és 60 pályaorientációs szakember vesz részt az egyetemi állásbörze és karrier napon, április 22-én 9 órától. 

A Főépület Díszudvarán felállított standokon multinacionális vállalatok, kis- és középvállalkozások, munkaerő-közvetítésre és -toborzásra szakosodott cégek, egyesületeket, tanácsadók, valamint nyelvtanítással foglalkozó, külföldi diákmunkákat és önkéntes programokat kínáló szervezetek is képviseltetik magukat. Az érdeklődők megismerkedhetnek az aktuális álláslehetőségekkel, emellett szakmai gyakorlati helyekre, gyakornoki és frissdiplomás programokra, vállalati ösztöndíjakra is jelentkezhetnek. Aki pedig még nem tudja pontosan, milyen irányba induljon el, milyen kvalitásai vannak, mit mutat a kézírása, vagy hogyan kell jó pályázati anyagokat készíteni, az ingyenesen igénybe veheti a tanácsadásokat. Az állásbörze területén a pályaorientációról, a megnyerő önéletrajzról és a jó motivációs levél titkairól is lehet faggatni a szakembereket, az egyetem fiatal pszichológusai pedig önismerettel kapcsolatos kérdésekre válaszolnak.

Az állásbörze nemcsak a végzős hallgatók, hanem az alsóbb éves diákok és a már diplomával rendelkező látogatók is hasznos információkat kaphatnak a pályaválasztással és a karrierépítéssel kapcsolatban.

A Debreceni Foglalkoztatási központ standjánál (23-as stand) lehetőségük lesz pszichológiai teszt kitöltésére, amelynek értékelését a helyszínen megkapják nyomtatott formában. Tájékozódhatnak álláslehetőségeinkről, szolgáltatásainkról.

Látogass meg minket az Debreceni Egyetem Állásbörze és Karriernap rendezvényén  is, hogy segíthessünk!

Forrás: www.unideb.hu