Állásajánlataink bővítésén dolgozunk egész Hajdú-Bihar megyében

Állásajánlataink Bővítésén dolgozunk Debrecenben és egész Hajdú-Bihar megyébenÁllásajánlataink bővítésére egyre nagyobb az igény, és a lehetőség is.  Egyrészt azért, mert jóhírűnk megelőz minket. Segítségünkkel a munkavállaló és a munkáltató egyenlő eséllyel találja meg a megfelelő megoldást.

Állásajánlataink nem csak megváltozott munkaképességűeknek szólnak!

A Debreceni Foglalkoztatási Központban nem csak megváltozott munkaképességűeknek kínálunk munkát. A hátrányos helyzetű, tartósan munkanélküli és pályakezdők mellett a Gyed-ről, Gyes-ről visszatérőknek. Fogyatékos gyermeket nevelők és egyedülálló nők foglalkoztatását is segítjük.

Állásajánlataink valódi értéket termelő üzemekben kínálnak munkát, illetve a kereskedelem területére keresünk munkavállalókat.

Állásajánlatainkkal megváltozott munkaképességű, valamint egészséges, dolgozni akaró embereknek segítünk. Valós 4-6 és 8 órás munkakörök betöltésére. Naponta frissülő állsajnálati kínálatunk segítségével és szakmai hozzáértésünkkel olyan munkahelyet igyekszünk találni minden hozzánk forduló munkakeresőnek, amit becsülettel és jókedvvel képes elvégezni hosszú távon is.

Ha bármely nehéz helyzetben lévő ismerősöd munkát keres, és tényleg akar is dolgozni, nem kell mást tennie mint önéletrajzával, bizonyítványaival és személyes okmányaival, munkaképesség változás esetén a Bizottsági határozattal eljönni hozzánk:

[button style=”light-yellow large embossed” link=”http://lepeselony.com/ugyfelfogadas/” target=”_blank” ]Debreceni Foglalkoztatási Központba[/button]

Ahol egy ismerkedő beszélgetés során felmérjük képességeit, és lehetőségeit, hogy megtalálhassuk mindenkinek az ideális munkát.