Add tovább….adománygyűjtés a Kossuth téren. Támogassuk együtt a rászorulókat!

adománygyűjtés Debrecen főterén

Hivatalosan is megnyitották december 8-án az ADD TOVÁBB HÁZIKÓT a Kossuth téren. A Debreceni Karitatív Testület akciójának célja idén is, minél több rászoruló család támogatása. December 8-23 között várják a város lakói által felajánlott adományokat az Add tovább házikóban. Tavaly 3000 családon segíthettek közösen összefogva a partnerszervezetekkel. Bízunk benne, hogy idén még több rászorulóhoz sikerül eljuttatni az adományokat.

A megnyitón Balogh Barnabás, a Debreceni Karitatív Testület elnöke felhívta a figyelmet az adománygyűjtés fontosságára. Széles Diána alpolgármester pedig kiemelte a tavalyi akció sikerességét, aminek alkalmából háromezer rászoruló családnak tudtak segíteni. Ebben az évben még több csomagot szeretnének kiosztani, hogy szebbé tegyék az ünnepeket. Az akcióhoz olyan sportemberek is csatlakoztak, akiknek szintén fontos, hogy segíthessenek. Ezenkívül az önkormányzat anyagi hozzájárulással támogatja az akciót.

A Lépéselőny Egyesület is csatlakozott az akcióhoz

A Lépéselőny Egyesület, partnerszervezetként szintén csatlakozott az “Add tovább házikó” programhoz. Egyesületünk DECEMBER 12-én 17 órától 19 óráig várja a rászoruló családok számára felajánlott adományokat  a Kossuth téren kihelyezett ADD TOVÁBB HÁZIKÓBAN. Elsősorban tartós élelmiszereket várunk.
Az adományokat December 23-ig adhatják le a segítőkész debreceni lakosok, hétköznap 17-19, hétvégén 12-19 óra között. Az összegyűlt adományokat még ünnepek előtt eljuttatják a rászoruló családokhoz.

Köszönjük a támogatást!

2016.12.09.