A Szivárványházba vőfély érkezett

Vőfély a Debreceni szivárványházba

A Debreceni Szivárványházba nem mindennapi tudását mutatta be egyik ellátottunk: A Megye Vőfély szokásairól  mesélt nekünk és fogyatékkal élő ellátottjainknak.

Sok Ugratás Vers valamint áldomás, már a saját csavaros észjárásának verselésének és humorának eredménye volt. Hiszen a Vőfélyek sose másolhatják teljesen egymást, hiszen akkor unalmas lenne az esküvők menete.

Nagyszerű volt hallgatni és öröm volt látni a lelkesedését ahogy erről a tudásáról számot ad.

Mindig öröm számunkra a Lépéselőnynél, ha azt látjuk, hogy egy felnőtt ember nem ereszti el magát teljesen, és felnőtt fejjel is tanulásba kezd, hogy segítsen még jobbá tenni a világot.

A Szivárványházba élmények várnak mindenkire

szivárványházba Vőfély érkezettA Szivárványházba nem feladatunk mindenkit Vőfélynek kiképezni, Ilyen szorgalmat és kitartást pedig Fogyatékkal élőtől nem is igen várnak el talán. Mégis hatalmas élmény volt látni ellátottunk arcán az örömet, hogy első fellépése sikert aratott, még akkor is ha nincs még szalagos pörge kalapja és nem mellény-ingujjban mondta el mondandóját. Lehet látni, hogy a A Szivárványházba most Vőfélyként megállta a helyét, már csak a megfelelő esküvőt kell megtalálnia és a hobbijából akár új jövedelmező életút is kerülhet!

Mindig öröm amikor a Szivárványház ellátottjairól kiderül, hogy a megtört testben határtalan érzések és rengeteg kreativitás is ott munkálkodik. Ez az a plusz, amihez csak kis segítség szükséges, hogy kibontakozhasson.