A Jótékonysági Kiállítás és Vásár május 5-től új helyszínen várja az érdeklődőket!

kiállítás

Már csak két napig látható a Debrecen Plázában az általunk szervezett Jótékonysági Kiállítás és Vásár, amelynek célja, hogy egy Dravet-szindrómás kisfiú, Tasi Norbert kezelését, és számára egy rohamjelző kutya kiképzését támogassuk. Május 5-től a Méliusz központi könyvtárába költözik át a kiállítás, ahol egy hónapig várja a látogatókat/támogatókat.  

A kiállításon több ismert és amatőr festő, költő, író műve látható. A festmények között  válogatva a műértők találnak absztraktot, csendéletet, grafikát, portrét, rézkarcot, litográfiát, gobleint, míg a könyvek között verseskötetek, novellák, antológiák, útleírások vásárolhatóak. Lehetőség van támogatói jegyet venni, amivel szintén a kisfiú gyógyulásához járulnak hozzá.

Tasi Norbert március 20-án egészségesen született, szépen fejlődött, majd négy hónapos korában egy súlyos roham után epilepszia gyanújával kórházba került. Szülei az Önök segítségét kérik, hogy kisfiuk állapota javuljon.

kiállítás

“A gyógyszerbeállításokat követően sem vált tünetmentessé, napjainkat az Intenzív és Csecsemőosztályon töltöttük. Amikor otthon voltunk óránként mérni kellet a lázát, figyelni az alvását. Többször éjszaka, és hajnalban is volt rohama. Két napot altatásban volt, mert a rohamok olyan erősen jelentkeztek, hogy csak így lehetett leállítani. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Norbi fejlődése viszonylag állandó legyen, hetente kétszer járunk fejlesztésre, egyszer zeneterápiára, Dévény-kezelésre és háromhetente megyünk Budapestre cérnabeültetésre, amely a fejleszthetőségét, a mozgásának fejlődését segíti elő. Szenzomotoros tréninggel a központi idegrendszer érését segítjük elő. Ezzel a folyamattal párhuzamosan jelentkezik javulás különböző részterületeken, mint például: mozgás, beszéd, ügyesség, figyelmesség, összpontosítás, viselkedés. Jövedelmünk nagy részét Norbi gyógyítására fordítjuk, tartalékkal gyakorlatilag nem rendelkezünk. A Lépéselőny Egyesület közvetítésével kérjük a segítségüket, hogy Norbinak is lehetősége legyen a normális életre.”-mondta Veres Tímea, Norbi édesanyja.

Felajánlásokat a következő bankszámlaszámra is küldhetnek:

Budapest Bank Zrt.: 10103434-30390300-04004000

2015.04.28.