A Debreceni Nóra-Pont az egyetemi állásbörzén is képviselte magát

Debreceni nóra pont

Ellátogattunk a Debreceni Állásbörzére április 22-én, ahol a debreceni Nóra- Hálózatot képviseltük. Az állásbörzén jelen lévő cégeknek és a leendő munkavállalóknak részletesen bemutattuk szolgáltatásainkat.

A Nóra tanácsadó tapasztalataink alapján leírhatom, hogy nagyon sok pályakezdő, fiatal nő, karrierjükben fejlődni vágyók, kismama, anyuka és ötven év feletti nő szeretne a számára megfelelő munkaterületen kiteljesedni. Az állás elnyeréséhez szükséges, hogy rendelkezzenek a pozíció által elvárt szakmai- és személyes kompetenciákkal és lelkes, motivált munkavállalóként mutatkozzanak be a munkáltatók előtt.
Ahhoz, hogy a nők érvényesülni tudjanak a munkaerő-piacon, szükséges, hogy folyamatosan erősítsék a munkavállalói képességüket, építsék személyes kapcsolataikat és állandóan keressék a pozitív lehetőségeket.
A debreceni Nóra pontunkon a számukra megfelelő állást elnyerni kívánó nőknek szeretnénk segíteni a munkába állás előtti felkészülésben.
Az állásbörzén feltárult kérdésekből kiderült, hogy igényt tartanának a kínált szolgáltatásainkra.
Tudjuk, hogy az önismeret- és kompetenciafejlesztés elengedhetetlen előkészületnek bizonyul a munkaerő-piaci vonalban, továbbá a munka-magánélet egyensúly megtalálásának módja is sokat segíthet a harmonikus életvitelben.

A debreceni Nóra- Hálózat szolgáltatásai:

Tanácsadások:
• Egyéni Tanácsadás
• Pályaorientációs Tanácsadás
• Álláskeresési- és Karriertervezési Tanácsadás

Coaching:
Személyre szabott, speciális fejlesztői tevékenység az életünket és munkánkat érintő célok elérésére fókuszálva.

Tréningek:
• Önismeret fejlesztése: Női Önfejlesztés Tréning
• Kommunikáció fejlesztése: Kommunikációs Tréning
• Családi kapcsolatok működésének támogatása: Szülő Önsegítő Tréning
• Munkaerő- piaci re-integrációban való segítés: „Anyaerő, munkaerő” Tréning

Amennyiben kérdése merül fel a szolgáltatással kapcsolatban, vagy felkeltettük érdeklődését és jelentkezni kíván valamelyik szolgáltatásunkra, akkor várjuk levelét a norahalozat@gmail.com email címünkre!

Írta: Lászki Renáta, pszichológus, Nóra tanácsadó

2015.04.24.